به نقل از نشریه پزشکی، با انجام عملکردهای ساده در رژیم غذایی مانند خوردن ماهی میتوان از سرطان پیشگیری کرد و به بهبودی رسید.
براساس گزارشی که دانشمندان روی 41 مطالعه در مورد مصرف ماهی و ابتلا به سرطان کولورکتال انجام دادند، مصرف ماهی عاملی برای پیشگیری از سرطان است.
این گزارش میافزاید که اثر حفاظتی مصرف ماهی در سرطان رکتوم بیشتر از سرطان روده بزرگ است. با توجه به آمار به دست آمده از این گزارش، خوردن ماهی خطر ابتلا به سرطان رکتوم را 21 درصد کاهش میدهد و این در حالی است که با مصرف ماهی سرطان روده بزرگ 4 درصد کاهش مییابد.
شایان ذکر است که سرطان کولورکتال، سومین علت عمده مرگ ناشی از سرطان در جهان غرب است.