یافته های پژوهشی حاکی از آن است که خوردن شکلات فشار خون را کاهش داده و به قلب کمک می کند.
به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، چکیده ای از نتایج ۴۲ پژوهش انجام شده که در مجله آمریکایی «Clinical Nutrition» منتشر شد، نشان داد که مصرف شکلات فشار خون را کاهش می دهد.
علاوه بر کاهش فشار خون، شکلات همچنین در بهبود عروق خونی و کاهش سطح انسولین تاثیر دارد.
«لی هوپر» محقق اصلی در انجام این پژوهش از دانشکده پزشکی «نورویچ» در بریتانیا در این خصوص عقیده دارد که هنوز نمی توان به طور قطع تایید کرد که همه ما می توانیم به طور دائم شکلات مصرف کنیم یا خیر؟
هر چند هنوز علت چنین ویژگی در شکلات مشخص نیست، اما به نظر می رسد وجود ترکیبات موسوم به «فلاونید» که در چای، مغزها و سویا نیز وجود دارد، سرمنشا فواید شکلات باشد.
isna