اخبار

خوردن موز خطر سکته های قلبی را کاهش می دهد

موز سرشار از عنصر مفید پتاسیم است که در حفظ تعادل الکترولیتی در سلولهای بدن، خطر سکته های قلبی را کاهش می‌دهد

 دکتر نوید عطار مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: متخصصان تغذیه، موز را به عنوان یک منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی می‌کنند چراکه علاوه بر عنصر مفید پتاسیم ، سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی است.

وی ، با بیان اینکه ویتامین A از مهمترین ویتامین‌های موجود در این میوه است ، افزود: وجود این ویتامین علاوه بر ضروری بودن برای سلامت پوست و رشد ناخن‌ها ، برای رشد بافت‌های شبکیه و روند سیکل نوری سلول های مخروطی و استوانه ای درشبکیه چشم‌ها حیاتی است.
دکتر عطار خاطر نشان کرد: موز یکی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است که می تواند در افزایش خلق وکاهش افسردگی موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه موز هضم بسیار راحتی دارد ، افزود: این میوه ضمن خنثی نمودن حالت اسیدیته موجود در دستگاه هاضمه ، برای افرادی که به زخم های گوارشی مبتلا هستند مفید است
۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۱۱:۴۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید