موز سرشار از عنصر مفید پتاسیم است که در حفظ تعادل الکترولیتی در سلولهای بدن، خطر سکته های قلبی را کاهش میدهد
دکتر نوید عطار مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: متخصصان تغذیه، موز را به عنوان یک منبع غذایی مقوی و ضروری معرفی میکنند چراکه علاوه بر عنصر مفید پتاسیم ، سرشار از ویتامینها و املاح معدنی است.
وی ، با بیان اینکه ویتامین A از مهمترین ویتامینهای موجود در این میوه است ، افزود: وجود این ویتامین علاوه بر ضروری بودن برای سلامت پوست و رشد ناخنها ، برای رشد بافتهای شبکیه و روند سیکل نوری سلول های مخروطی و استوانه ای درشبکیه چشمها حیاتی است.
دکتر عطار خاطر نشان کرد: موز یکی از مهمترین منابع غذایی حاوی سروتونین است که می تواند در افزایش خلق وکاهش افسردگی موثر باشد.
وی با اشاره به اینکه موز هضم بسیار راحتی دارد ، افزود: این میوه ضمن خنثی نمودن حالت اسیدیته موجود در دستگاه هاضمه ، برای افرادی که به زخم های گوارشی مبتلا هستند مفید است