مفید برای دانشجویان دانشکده پیراپزشکی

قبل از شروع امتحان یک لیوان آب بنوشید

یک پژوهش جدید نشان داد، کلید موفقیت دانشجویان زان در امتحانات  ((یک لیوان آب )) است. براساس جدید ترین پژوهشی که درانگلیس انجام گرفته دیده شده است،دانشجویانی  که قبل شروع آزمون یک لیوان آب می نوشند بهتر ازعهده امتحان برمی آیند ونتیجه کارشان حداقل تایک سوم مطلوب ترمی شود.

پژوهشگران دراین باره خاطرنشان کردند،هر چند علت این تاثیر هنوز مشخص نشده است امّا می توان پیش بینی کرد که وقتی آب به خوبی وبه مقدارکافی به سلول های مغزی برسد،جریان اطلاعات بین این سلول ها آسان تر میشود .برای دست یابی به این نتیجه محققان دانشگاه ایست لندن در انگلیس روی تاثیرات آب بر بازده  و کارایی 60 دختر و پسر دانش جو در گروههای سنی مختلف  مطالعه و تحقیق کردند. 50% از این افراد قبل از امتحان 250 میلی لیتر آب نوشیدند و 20 دقیقه بعد از هر دو گروه خواسته شد در امتحان شرکت کنند .نتیجه نشان داد , دانش جویانی که آب نوشیده بودند 34% از عهده ی امتحانات برآمدند.