کلسترول بالا از عوامل احتمالی ابتلا به آلزایمر است

پژوهشگران ژاپنی طی پژوهشی دریافتند: کلسترول بالا زمینه را برای ابتلا به آلزایمر فراهم می کند.

به گزارش سرویس پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، طبق پژوهش انجام شده ژاپنی ها ، کلسترول بالا می تواند به معنای وجود ۲۲۴ میلی گرم کلسترول در هر دسی لیتر خون باشد.
این پژوهش توسط محققان دانشگاه «کیوشو» بر روی دو هزار و ۵۸۷ فرد ۴۰ تا ۷۹ سال انجام شد. بر اساس نتایج این تحقیق که در مجله «Neurology» منتشر شد، ۸۶ درصد افرادی که دارای کلسترول بالا هستند، شاهد شکل گیری پلاکهای مغزی خواهند بود.
این در حالی است که در مورد افراد با کلسترول پایین، تنها ۶۲ درصد دچار شکل گیری پلاکهای مغزی می شوند که از نشانه های ابتلا به آلزایمر است.
البته پژوهشگران ژاپنی تاکید دارند که استقامت انسولینی نیز یکی دیگر از عوامل شکل گیری پلاکهای مغزی است.

isna