به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا منطقه دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ محققان سوئدی عوامل زیستی و مصرف قهوه را بین زنان مبتلا به سرطان پستان و زنان سالم بررسی کرده و دریافتند مصرف کنندگان قهوه در مقایسه به آنهایی که به ندرت قهوه می نوشند، کمتر به سرطان پستان مبتلا می شوند.
البته آنها متذکر شدند: عوامل دیگری مانند سن یائسگی، ورزش کردن، رعایت وزن متعادل، سابقه فامیلی نیز در احتمال ابتلا به سرطان تاثیر گذارند.
اثر مثبت قهوه به دلیل حضور فیتواستروژن در این ماده است که خطر ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد.
براین اساس این گزارش درحالی که مدارک نشان می دهند قهوه می تواند از زنان در برابر سرطان پستان ER منفی محافظت کند هیچ ارتباطی بین مصرف این ماده ونوع مثبت ERمشاهده نشده وهمچنین تا کنون مشخص نشده که آیاهمه انواع قهوه این توانایی را در کاهش احتمال سرطان دارا هستند یا نه؟
دراین رابطه محققان اعلام کردند در مقایسه با اطلاعات بدست آمده توسط محققان آلمانی یکنوع اختلاف در مزایای قهوه به چشم می خورد و این اختلاف ممکن است به دلیل نوع تهیه قهوه باشد که روی کاهش احتمال ابتلا به سرطان تاثیر می گذارد. ایسنا