یک کارشناس ارشد تغذیه در کرمانشاه گفت: انجیر تازه منبع غنی بتاکاراتن و ویتامین C است.
علی اشرف رشیدی در گفت وگو با خبرنگار «بهداشت و درمان» ایسنا منطقه کرمانشاه، اظهار کرد: در این فصل از سال در کرمانشاه انجیر به وفور یافت می شود، این میوه حاوی دو آنتی اکسیدان بسیار مهم است که در پیشگیری از ابتلا به سرطان نقش مهمی را ایفا می کنند.
وی تصریح کرد: انجیر همچنین حاوی طیف گسترده ای از دیگر ویتامین هاست، این میوه به دلیل داشتن حجم بالای کلسیم از پوکی استخوان پیشگیری می کند.
وی گفت: انجیر به دلیل دارا بودن قند فراوان می تواند منبع تامین انرژی باشد و نیز آب موجود در آن نقش مهمی در رفع تشنگی و عطش ایفا می کند. آب موجود در این میوه به تدریج آزاد می شود و بر این اساس می تواند یکی از بهترین خوراکی ها برای وعده سحر باشد.
رشیدی افزود: انجیر از خانواده Berry است که در این دسته از میوه ها دانه های ریزی وجود دارد که وجود همین دانه ها به دستگاه گوارش کمک می کنند، در واقع از انجیر می توان در درمان و رفع یبوست استفاده کرد.
این کارشناس تغذیه در خاتمه اظهار کرد: ادعای و باورهای طب سنتی قوی در خصوص انجیر وجود دارد، به طور مثال شیره سفید انجیر را برطرف کننده زخم و مصرف برگ آن را عامل کاهش قند خون تصور می کنند که برای تایید این تصورات تحقیقات گسترده لازم است. ایسنا