پیام تبریک ریاست دانشکده پیراپزشکی به مناسبت عید غدیرخم

در متن پیام آمده است: باسمه تعالی «مَنْ کُنْتُ مَوْلاهُ، فَهذا عَلِیٌّ مَوْلاهُ» واقعه غدیر خم عظمت اسلام را معنا داد و با تفکر عمیق عدالت خواهی سعادت بشری را به عینیت رساند و امید به هدایت الهی را در امامت تجسم بخشید. عید غدیر، عید کمال دین و اتمام نعمت در سایه ادامه خط رسالت پیامبر گرامی اسلام(ص) در شکل و قالب امامت و ولایت علی(ع) می باشد. همچنین عید غدیر، تجلی ولایت، رکن حیات معنوی انسان و خط مشی برای مسلمانان تا آخرین روز دنیا است. اینجانب به نوبه خود فرارسیدن عید غدیر خم روز امامت و ولایت را به محضر آقا امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری و عاشقان ولایت و امامت به ویژه کارکنان ، اعضاء هیات علمی ، اساتید و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خدواند یکتا، امیدوارم ما را از پیروان راستین ائمه معصومین خود که به وسیله پیامبران و اولیاء بر حق روشن و آشکارشده است قرار دهد.
۵ تیر ۱۴۰۳ ۲۳:۴۶