ریاست دانشکده پیراپزشکی در پیامی سالروز حماسه 9 دی را تبریک گفتند

دکتر نصر الله سهرابی ریاست دانشکده پیراپزشکی، در پیامی سالروز حماسه 9 دی روز تجلی بصیرت را تبریک گفت.
فتنه‌ها را باید با روشنگری خاموش کرد. هر جا روشنگری باشد، فتنه‌انگیز دستش کوتاه می شود.  "مقام معظم رهبری"
خالق حماسه ماندگار 9 دی ، ملت ایران است که با الهام از هدایت الهی ، موفق شد با حضوری به هنگام در صحنه با بصیرت انقلابی، بزرگترین ، پیچیده ترین و شکننده ترین فتنه تاریخ علیه نظام دینی و ولایی را در هم شکند، نهم دی یکی از زیباترین روزهای تاریخ کشور عزیزمان است، حماسه ای که ملت بزرگ ایران اسلامی به صورت خود جوش خلق کردند و هرگز از حافظه تاریخ پاک نخواهد شد.
اینجانب، ضمن گرامیداشت سالروز نهم دی ماه، "روز بصیرت و میثاق امت با ولایت"، اساتید ، کارکنان و دانشجویان دانشکده پیراپزشکی همچون سایر آحاد ملت شریف و بزرگ ایران اسلامی و با تأکید بر پیروی از آرمان های مقدس بنیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و تجدید پیمان با رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای متعهد خواهیم بود تا با بصیرت در راستای اهداف والای انقلاب اسلامی گام و حرکت نمائیم.