جشن روز ملی فناوری اطلاعات سلامت

به مناسبت روز ملی فنآوری اطلاعات سلامت با همت انجمن علمی این رشته ،مراسم جشنی با حضور مسئولین و دانشجویان  در آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید. درابتدای جلسه که با قرائت قرآن وسرود ملی شروع شد، آقای دکتر سهرابی رئیس محترم  دانشکده پیراپزشکی ضمن خیر مقدم  به حاضرین، مطالبی را در خصوص این رشته و پیگیری های صورت گرفته  در خصوص ارتقای جایگاه علمی  رشته فناوری اطلاعات سلامت در دانشکده وبرطرف نمودن کم و کاستی های وتهیه امکانات مورد نیاز  به ایراد سخنرانی پرداختند ،در ادامه  آقای دکتر محمدی مدیر این گروه با معرفی بیشتر رشته فناوری اطلاعات سلامت و کاربردهای گوناگون آن در جوامع امروزی ،توصیه های لازم را به دانشجویان عزیز وبهره گیری بیشتر از دوران جوانی در راستای ارتقاء و پیشرفت خود ابراز داشتند.
درخلال این برنامه‌ها با پخش موسیقی و اجرای استند آپ کمدی اوقات خوشی برای حاضرین در جلسه فراهم گردید.
درخاتمه این مراسم با اهدای لوح تقدیر از اساتید و دانشجویان برتر این رشته قدردانی بعمل آمد.