حضور اعضای بورد فیزیک پزشکی در دانشکده پیراپزشکی

اعضای محترم بورد فیزیک پزشکی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از برنامه‌ها و زیرساخت های آموزشی گروه‌های آموزشی رادیولوژی، پزشکی هسته و رادیوبیولوژی دانشکده پیراپزشکی بازدید نمودند.
در این بازدید پس از خوشامدگویی هیات رئیسه محترم دانشکده پیراپزشکی، جناب آقای دکتر عیوضی استاد پیشکسوت فیزیک پزشکی نیز خوشامدگویی و تاریخچه ای از تاسیس این رشته ها را بیان نمودند.
 در ادامه دکتر صالحی ذهابی مدیر گروه رشته های یادشده گزارشی  در مورد فعالیت های گروه از زمان تاسیس، امکانات، تجهیزات و پتانسیل های آموزشی، درمانی و تحقیقاتی ارائه نمودند.
سپس اعضای محترم بورد فیزیک پزشکی بطور جداگانه با دانشجویان رشته های کارشناسی تکنولوژی رادیولوژی و تکنولوژی پزشکی هسته ای و دانشجویان ارشد رادیوبیولوژی جلسه ای برگزار نمودند.
پس از این جلسه، اعضای محترم بورد فیزیک پزشکی از آزمایشگاه و تجهیزات و امکانات گروه و دانشکده بازدید نمودند.
آقایان دکتر نشاسته ریز، دکتر دیوبند و دکتر منفرد اعضای محترم بورد فیزیک پزشکی بودند که این ارزیابی را انجام دادند.