اخذ دو نمایه بین المللی توسط ژورنال تحقیقات بالینی دانشکده پیراپزشکی

ژورنال علمی-پژوهشی تحقیقات بالینی در علوم پیراپزشکی کرمانشاه (Journal of clinical research in paramedical sciences) موفق به اخذ دو نمایه بین المللی Index Copernicus و J-Gate شد. Index Copernicus یک منبع اطلاعاتی مبتنی بر وب است که از سال ۱۹۹۹ تاسیس شده است و یک ابزار اساسی برای دانشمندان، محققان و سازمان های دولتی را فراهم کرده است و یک سطح فکری عظیمی برای اجرای پروژه های تحقیقاتی مشترک بین آنها را بوجود آورده است. این پلت فرم آنلاین، یک گروه پژوهشی مجازی (VRG) است که با هدف بهره وری تشکیل شده است. VRG یک محیط تحقیقاتی کاملی است که ابزار مورد نیاز برای تحقیقات بین المللی را ایجاد میکند. J-Gate پایگاه الکترونیکی است که در سال 2001 توسط شرکتی هندی راه اندازی شد. این پایگاه، دسترسی بی نظیر به میلیون ها مقاله از مجلات آنلاین ارائه شده توسط 12210 انتشارات را فراهم می کند. این پایگاه داده به صورت روزانه به روز رسانی می شود تا اطمینان حاصل شود که دسترسی سریع به آخرین مطالب وجود داشته باشد. دانشکده پیراپزشکی این موفقیت را تبریک می گوید.