رابطه پارکینسون با کمبود شدید ویتامین دی

متخصصان آمریکایی در یک بررسی جدید دریافته اند که بیماران مبتلا به پارکینسون ابتدایی با کمبود زیاد مقدار ویتامین D در بدنشان مواجه هستند اما مصرف این ویتامین نمی تواند پیشرفت بیماری را به تعویق بیندازد.

به گزارش ایسنا، دکتر ماریان ال ایوات، متخصص دانشکده پزشکی دانشگاه ایوات و مرکز پزشکی امور گیاه خواران آتلانتا و دستیاران وی تاثیر کمبود ویتامین D را در بیماران مبتلا به پارکینسون ابتدایی که تحت درمان قرار نگرفته بودند، بررسی کردند. پارکینسون در این بیماران ظرف ۵ سال پس از شرکت در تحقیقات تشخیص داده شد.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، این محققان وضعیت ویتامین D را در نمونه های خونی ذخیره شده از بیماران آزمایش کردند و دریافتند که در مراحل ابتدایی بروز پارکینسون، افراد مبتلا با کمبود شدید ویتامین D مواجه هستند. آنها متوجه شدند که ۶۹ درصد از این بیماران با کمبود ویتامین D و ۲۶ درصد با فقدان این ویتامین مواجه هستند.
این یافته در مجله آرشیو نورولوژی به چاپ رسیده است.

isna