اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کنکور سراسری 02-1401

لینک خبر

ضمن عرض تبریک و خوش آمدگوئی به پذیرفته شدگان گرامی آزمون سراسری سال تحصیلی 1402/1401، به اطلاع می رساند، ثبت نام به صورت اینترنتی و از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی انجام می شود. لازم به ذکر است ثبت نام قطعی منوط به تائید و دریافت مدارک دانشجو می باشد.

*توجه: کلیه پذیرفته شدگان اعم از ورودی نیمسال اول و دوم ملزم به ثبت نام اینترنتی طبق تاریخ های اعلام شده می باشند.
**جهت ثبت نام اینترنتی از مرورگر فایر فاکس و کروم استفاده نمایید. در بخش نوع کاربری "دانشجویان جدیدالورود" انتخاب گردد.

پذیرفته شدگان 1402-1401می بایست جهت ثبت نام اینترنتی از ساعت 14 تاریخ 1401/07/02 لغایت ساعت 23:59 دقیقه روز 1401/07/08 به آدرس student.kums.ac.ir "بخش ثبت نام آزمون سراسری" مراجعه نمایند و نسبت به اسکن دقیق و خوانا و بارگذاری کلیه مدارک درخواستی اقدام نمایند.

نام کاربری: کد ملی
کلمه عبور: کد ملی

با توجه به اینکه در صورت کامل بودن مدارک انتخاب واحد صورت می گیرد نسبت به اسکن واضح کلیه مدارک دقت نمایند. و بعد از اطلاع از نقص مدارک نسبت به رفع آنان اقدام شود. جهت شناسنامه های قدیمی اسکن تمام صفحات انجام گیرد.

تذکر مهم: پذیرفته شدگان جهت اسکن مدارک تحصیلی خود براساس نوع مدرک نسبت به بارگذاری آن درفیلد مربوطه اقدام نمایند. فیلدهایی که شامل پذیرفته شده نمی شود یا مدارکی همانند معافیت نظام وظیفه که بعدا از طرف دانشگاه تایید میشود، کاغذ سفید بارگذاری نمایید.

*توجه:در صورت بروز اشکال در مراحل ثبت نام اینترنتی، با شماره دانشگاه که در ذیل اعلام شده است در ساعات اداری تماس حاصل نمایند.38378097-083

**تذکر مهم: پذیرفته شدگان بعد از تکمیل ثبت نام اینترنتی و تائید توسط دانشگاه مربوطه  جهت تحویل اصل مدارک خود و ثبت نام حضوری از تاریخ 1401/07/09 لغایت
1401/07/12 براساس برنامه زمانی که متعاقبا اعلام می شود، آدرس زیر مراجعه نمایند.

آدرس  : کرمانشاه – بلوار شهید بهشتی – روبه روی بیمارستان امام علی (ع) –ساختمان شماره دو دانشگاه – معاونت آموزش -  مدیریت امور آموزش

خواهشمند است از مراجعه موردی پیش از موعد خودداری فرمائید.

♦مدارک مورد نیاز:

نظام قدیم آموزشی:

1-اصل گواهی دوره متوسطه واصل کارنامه دوره متوسطه
2-اصل گواهی دوره پیش دانشگاهی و اصل کارنامه دوره پیش دانشگاهی

نظام آموزشی جدید(3-3-6):

1-اصل گواهی دوره دوم متوسطه، اصل کارنامه تحصیلی دوره دوم متوسطه
2-(سه) قطعه عکس پشت نویسی شده (نام و نام خانوادگی، نام پدر، شماره شناسنامه، رشته)
3-کپی تمام صفحات شناسنامه
4-کپی کارت ملی ( پشت و رو)

**درمورد برادران مدرکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آنان باشد. درصورت داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت کپی کارت مربوطه.
**چنانچه مشمول نظام وظیفه هستند و بر اساس اعلام سازمان وظیفه عمومی با مراجعه به سامانه epolice.ir نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی اقدام و تصویر کد رهگیری را اسکن نموده ورسید ثبت نام را هنگام تحویل حضوری مدارک به همراه داشته باشند.

- کلیه پذیرفته شدگان ملزم به مراجعه به سایت emt.medu.ir و با انتخاب گزینه سوابق فارغ التحصیلی نسبت به درخواست تائیدیه دیپلم و پیش دانشگاهی اقدام و تصویر کدهای رهگیری را اسکن نمایند.  دقت گردد در سامانه مذکور در بخش استعلام گیرنده وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه انتخاب شود.

♦♦دریافت فرمهای ثبت نام
پذیرفته شدگان می بایست بر اساس سهمیه فرم ها را دریافت، تکمیل و امضاء نمایند و هنگام ثبت نام اینترنتی اسکن فرم ها را بارگذاری نمایند و اصل فرم های امضا شده را همراه باسایر مدارک تحویل دهند.

1- دریافت فرمهای مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه های منطقه1، خانواده معظم شهدا، شاهد، رزمندگان، آزادگان، جانبازان انقلاب اسلامی برای کلیه رشته ها(فرم شماره 4 فرم شماره 4)

2- دریافت فرمهای مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه های مناطق 2 و 3 (فرم شماره 6 فرم شماره 6)

به آدرس گیرنده : کرمانشاه – بلوار شهید بهشتی – روبه روی بیمارستان امام علی (ع) –ساختمان شماره دو دانشگاه – معاونت آموزش -  مدیریت امور آموزش
کد پستی: 6715673159