اسفناج و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E بوده و در برابر آلودگی هوا اثر حفاظتی دارند.
به گزارش فارس، به نقل از وبدا زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: ویتامین E برای کارآیی بهتر سایر ویتامین ها خصوصاً ویتامین C اهمیت زیادی دارد و اثر آن در جلوگیری از سرطان شناخته شده است. ویتامین E اثر حفاظتی بر روی ریه ها در مقابل آلودگی هوا دارد.
وی تأکید کرد: سبزی ها علاوه بر ویتامین ها و املاح، حاوی فیبر هستند که اثر حفاظتی در برابر سرطان روده دارد و برای پیشگیری از یبوست نیز مفید است.
وی افزود: بهتر است سبزی ها و صیفی ها خام خورده شوند زیرا ویتامین های بیشتری به ما می رسانند و حرارت، بعضی از ویتامین ها خصوصاً ویتامین C را از بین می برد.
farsnews