ورزش و مصرف ویتامین D سالمندان را از افتادن حفظ می کند

مطالعاتی که پژوهشگران روی افراد سالمند ۶۵ سال به بالای امریکایی انجام دادند نشان می دهد که ورزش کردن و مصرف مکمل های ویتامین D به کاهش خطر افتادن در آن ها کمک می کند.

ه گزارش گروه علمی پژوهشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران “ایسکانیوز” به نقل از WebMD ، مرکز پزشکی دانشگاه یال در ۵۴ آزمایش بالینی اثرات مثبت و منفی احتمالی ورزش و مصرف ویتامین D را در جلوگیری از افتادن سالمندان مورد بررسی قرار دادند.

نتایج به دست آمده از این تحقیقات حاکی از آن است که ورزش و انجام فعالیت بدنی در سالمندان تا ۱۳ درصد و مصرف مکمل های ویتامین D تا ۱۷درصد خطر افتادن را در آن ها کاهش می دهد.

در حال حاضر افتادن افراد سالمند به یکی از مشکلات اساسی این قشر از جامعه تبدیل شده است.

در واقع افتادن و سقوط سالمندان علت اصلی آسیب های مهلک و غیر مهلک و کشنده در میان افراد بالای ۶۵ سال محسوب می شود.

راهکار دیگری که می توان علاوه بر ورزش کردن و مصرف مکمل های ویتامین D توصیه کرد، این است که اطرافیان افراد سالمند بهتر است خانه را بررسی کنند و چنانچه مانعی بر سر راه افراد سالمند قرار دارد، آن را برطرف کنند.
iscanews