مصرف عسل باعث تحریک و تقویت قلب و همچنین باعث گشادشدن رگ ها شده و جریان خون را در درون شریان های انشعابی افزایش می دهد.
مریم مراداف در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: نقش عسل در درمان سنتی بسیاری از بیماری ها و جراحات مختلف از جمله بیماری های قلبی عروقی، کلیوی، ریوی، دهان و دندان، دستگاه گوارش، پوست، زخم ها و سوختگی ها مفید است.
وی گفت: قلب پرکارترین عضله بدن است که از زمان جنینی شروع به فعالیت می کند و به صورت طبیعی در تمام طول زندگی انسان حتی یک لحظه هم استراحت ندارد.
این متخصص تغذیه افزود: بیشترین مصرف انرژی را در بین تمام عضلات بدن دارد. ثابت شده است که عسل به علت دارا بودن گلوکز زیاد که راحت هم جذب می شود تأثیر بسیار مهمی روی عضلات قلب در انواع مختلف بیماری های قلبی دارد.
مراداف گفت: مصرف عسل از طرفی باعث تحریک و تقویت قلب و همچنین باعث گشادشدن رگ ها شده و جریان خون را در درون شریان های انشعابی افزایش می دهد.
وی افزود: عسل باعث بهبود وضع فشار مایعات بدن شده و فشار خون را تنظیم می کند و مانع از سکته قلبی می شود.
توصیه می شود تمام بیماران قلبی به ویژه آن دسته از بیماران که مبتلا به انسداد یا تنگی عروق قلبی هستند در مصرف عسل کوتاهی نکنند و البته بیماران قلبی که دیابت دارند نباید اعتدال در مصرف را فراموش کنند.
mehrnews