مصرف بادام برای افزایش حافظه و حفظ و بقای مغز مفید است.
احمدرضا درستی مطلق در گفت وگو با فارس افزود: برای این کار، مصرف روزانه ۳۰ تا ۶۰ گرم ماهی توصیه می شود .
وی افزود: روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا۳ نیز انتقال پیام عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یک سلول به سلول دیگر را تسهیل می بخشد.
وی اضافه کرد: در مطالعه ای نشان داده شده مردانی که روزانه ۲۲ گرم ماهی می خورند ۶۰ درصد کمتر به کاهش حافظه ناشی از پیری دچار می شوند و کودکانی که امگا ۳ کافی دریافت نکرده باشند ضریب هوشی کمتری دارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اسیدهای چرب امگا ۳ موجب بهبود سرعت، قدرت و کارایی مغز، حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی می شود.
jamejamonline