اخبار

بادام؛ تقویت کننده حافظه و بقای مغز

مصرف بادام برای افزایش حافظه و حفظ و بقای مغز مفید است.

احمدرضا درستی مطلق در گفت وگو با فارس افزود: برای این کار، مصرف روزانه ۳۰ تا ۶۰ گرم ماهی توصیه می شود .

وی افزود: روغن ماهی حاوی اسیدهای چرب امگا۳ نیز انتقال پیام عصبی در سیستم مغزی و عصبی از یک سلول به سلول دیگر را تسهیل می بخشد.

وی اضافه کرد: در مطالعه ای نشان داده شده مردانی که روزانه ۲۲ گرم ماهی می خورند ۶۰ درصد کمتر به کاهش حافظه ناشی از پیری دچار می شوند و کودکانی که امگا ۳ کافی دریافت نکرده باشند ضریب هوشی کمتری دارند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: اسیدهای چرب امگا ۳ موجب بهبود سرعت، قدرت و کارایی مغز، حافظه، یادگیری و بهبود حالات روحی می شود.

jamejamonline

۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید