اخبار

سبزی و میوه هر قدر مانده تر باشد، ارزش غذایی آن کمتر است

کارشناس اداره بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: سبزی ها و میوه ها هر قدر مانده تر باشد از ارزش غذایی آن کاسته می شود و سبزی خام ارزش غذایی بیشتری نسبت به سبزی پخته دارد

زهرا عبداللهی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: آنتی اکسیدان موجود در سبزی ها و گیاهان در پیشگیری از امراض قلبی- عروقی و سرطان ها نقش دارند.

وی گفت: سبزی ها از آن جا که منبع غنی از فیبر هستند، در تنظیم دستگاه گوارش نقش اساسی ایفا می کنند و جذب چربی و مواد قندی را کاهش می دهند و در پیشگیری از دیابت و امراض قلبی – عروقی موثر هستند.

عبداللهی گفت: با روند فزاینده و هشداردهنده بیماری های مزمن در کشور مثل بیماری های قلبی – عروقی، دیابت و سرطان ها مواجه هستیم که یکی از دلایل آن قطعاً تغذیه نامناسب است.

وی اضافه کرد: برای جلوگیری از این بیماری ها باید رعایت ۲ اصل تنوع و تعادل را در برنامه غذایی خود بگنجانیم و تلاش کنیم با هر اندازه درآمدی که داریم از مواد غذایی که در دسترس است، استفاده بهینه کنیم.
farsnews

۲۷ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۳۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید