اخبار

تقویت حافظه با مصرف انگور و کشمش

مصرف آلو، انگور، کشمش، گوجه فرنگی، اسفناج، سیر، تربچه و کلم به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می کند.

احمدرضا درستی مطلق در گفتگو با فارس افزود: مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها به بازگشت حافظه از دست رفته کمک می کنند و برای بازیابی تعادل و هماهنگی حرکتی در سالمندان مفید است.

وی گفت: از مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان می توان به آلو، انگور (انگور سیاه) و کشمش، آلبالو، ذغال اخته، اسفناج، سیر، تربچه، کلم (پخته)، گوجه فرنگی و انواع توت (سیاه، توت فرنگی، تمشک) اشاره کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: مطالعات نشان داده است که عصاره ۵ نوع میوه و سبزی شامل سیب زمینی، پرتقال، سیب، تربچه بویژه گل کلم حاوی ماده ای به نام گلوکوسلات هستند که تاثیر آن مشابه داروهای درمان آلزایمر است.

farsnews

۲۴ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۲۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید