اخبار

مصرف نان،پنیروشیر برای صبحانه سبب تمرکزحواس دانش آموزان می شود

مشاور تغذیه ای معاونت بهداشت از توزیع میان وعده های سالم برای دانش آموزان در بوفه مدارس خبرداد.

دکتر ابوالقاسم جزایری ضمن بیان مطلب افزود: بوفه مدارس می تواند با فروش مواد غذایی مناسب مانند ساندویچ های نان و پنیر یا تهیه بسته بندی میوه مانند سیب و خیار به تغذیه دانش آموزان کمک قابل توجهی کند.

وی تأکید کرد: صبحانه سنتی مانند نان، پنیر و شیر، سبب تمرکز حواس میان دانش آموزان می شود.

دکتر جزایری با بیان اینکه در کشور ما مصرف میوه به عنوان میان وعده در میان دانش آموزان فرهنگ سازی نشده است، افزود: در حال حاضر در بوفه مدارس، مواد غذایی نامناسب مانند چیپس، کالباس و سوسیس توزیع می شود که لازم است با مساعدت مسئولان مدارس، اولیاء و وزارت بهداشت، میان وعده های مناسب و سالم را در اختیار دانش آموزان قرار داد.

وی خاطرنشان کرد: هر ماده غذایی که در مدارس توزیع می شود، باید پروانه ساخت از وزارت بهداشت و مهر استاندارد داشته باشد.

بر اساس اعلام وبدا، دکتر جزایری با تأکید بر این که خانواده ها نقش مؤثری در عادات تغذیه ای فرزندانشان دارند، توصیه کرد: در سفره های غذایی به جای مصرف نوشابه های گازدار از دوغ کم نمک همراه با وعده های غذایی استفاده شود.

isna

۲۴ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید