فشارخون موجب بزرگی قلب می شود

رییس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه شهید بهشتی، گفت: فشارخون بالا موجب ضخیم شدن عضلات قلب و بزرگتر شدن آن می شود.

محمدرضا معتمدی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: فشارخون عمومی بالا موجب بروز بیماریهای فشارخونی قلب می شوند بطوری که دیواره ها در قلب تحت تاثیر فشارخون بالا ، به تدریج ضخیم می شوند.

رییس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه شهید بهشتی، ادامه داد: اگر فشارخون درمان نشود موجب سستی، نارسایی و بزرگی قلب خواهد شد.

این پزشک متخصص توضیح داد: بیماریهای فشارخونی شایع ترین بیماریهای قلبی به شمار می روند و لازم است اطلاع رسانی کافی در این زمینه انجام شود.

معتمدی یادآورشد: افرادی که دچار فشارخون بالا هستند باید مرتب نحت مراقبت پزشک یاشند و تحت درمان قرار گیرند.

رییس مرکز تحقیقات قلب و عروق دانشگاه شهید بهشتی، ادامه داد: مراجعه به پزشک متخصص طبق زمان بندی معین موجب کنترل و پیشگیری از بیماریهای قلب در افراد دچار فشارخون بالا می شود.

irna