تشکیل شورای مدیران فرهنگی دانشکده ها در دانشکده پیراپزشکی

شورای ماهانه مدیران فرهنگی دانشکده ها با حضور حاج آقا الماسی، حاج آقا افشار مسول دفتر نهاد نمایندگی، مدیران ارشد معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی، نماینده اداره مشاوره، نماینده امور ورزشی، ریاست دانشکده پیراپزشکی و معاونین مورخ 97/11/13 رأس ساعت 10 لغایت 13 در سالن جلسات دانشکده پیراپزشکی برگزار گردید.

با تلاوت آیاتی از قرآن کریم، و عرض خوش آمدگویی دکتر شمسی به حضار جلسه آغاز گردید. سپس آقای حسینی مدیر فرهنگی دانشکده، به ارائه گزارش از فعالیت انجام شده و در حال انجام فرهنگی دانشکده پرداختند. در ادامه حاج آقا الماسی درباره جشنواره سیمرغ و موضوعات مختلف در کلیه زمینه های فرهنگی سخنرانی و آقای شهسواری درباره مصوبات جلسه قبل و کارهای صورت گرفته در این راستا صحبت کردند.

در پایان هر یک از مدیران فرهنگی دانشکده ها به فعالیت ها و پیشنهادات خود برای پیشرفت امور فرهنگی در مراکز خویش پرداختند.

fgf
fg