برگزاری جشن روز دانشجو در دانشکده پیراپزشکی

در تاریخ 12/9/97 رأس ساعت 30 : 9 صبح، مراسم گرامیداشت روز دانشجو با حضور ریاست، معاونین دانشکده، حاج آقا افشار نماینده محترم ولی فقیه در دانشگاه، آقای کریمی خو نماینده امور فرهنگی و دانشجویی معاونت دانشجویی فرهنگی، اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشکده با تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید آغاز گردید. در این مراسم آقای دکتر شمسی ریاست محترم دانشکده با اشاره به مدیریت مشارکتی بین مسئولین و اساتید و دانشجویان درخصوص رفع مشکلات دانشجویان و تشویق این عزیزان به مطالعه و پژوهش و برطرف کردن مشکلات آنها سخنرانی نمودند و در ادامه دانشجویان سوالات خود را در زمینه های علمی- فرهنگی- رفاهی و ... مطرح نموده و رئیس دانشکده، معاون آموزشی و اساتید و مدیران گروه مربوطه به سوالات پاسخ دادند. همچنین در این مراسم به برترین های علمی در تمامی رشته های تحصیلی با اهداء لوح و جوائز نفیس تقدیر و تشکر به عمل آمد. ضمناً مراسم با برگزاری مسابقه حضوری بین دانشجویان، اهداء جوایز و پذیرایی به پایان رسید.

e  w
 q  نل