مشاور تغذیه ای معاونت بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به روزه داران توصیه کرد بین صرف افطار تا شام حداقل ۲ ساعت فاصله باشد.
ابوالقاسم جزایری با بیان این مطلب گفت: روزه داران هنگام صرف افطار ابتدا روزه خود را با چای، آب جوش یا شیرگرم و خرما و کشمش به همراه غذاهایی مانند نان و پنیر و سبزی، شامی، انواع کوکو، فرنی یا شیربرنج باز کنند.
وی تصریح کرد: روزه داران بعد از ۲ ساعت از صرف افطار می توانند شام خود را که پیشنهاد می شود یکی از غذاها مانند سوپ، آش، حلیم، خوراک لوبیا، عدس، خوراک سبزیجات با کمی نان سبوس دار مانند سنگک به همراه ماست و خیار یا دوغ و سبزی خوردن یا سالاد باشد، انتخاب کنند.دکتر جزایری با تاکید براین که از مصرف چای بلافاصله بعد از شام به دلیل کاهش جذب آهن خودداری کنید، گفت: بهتر است روزه داران تا پایان شب و هنگام خواب از میوه ها، چای کمرنگ و سایر مایعات مخصوصا آب استفاده کنند. وی توصیه کرد از نوشیدن زیاد چای در وعده سحری اجتناب کنید چون به علت افزایش ادرار و دفع مواد معدنی مورد نیاز بدن، موجب بروز تشنگی در طول روز می شود.
ilna