نام دانشکده پیراپزشکی کرمانشاه بر فراز علم کوه

نام دانشکده پیراپزشکی کرمانشاه بر فراز علم کوه توسط اعضای هیات علمی این دانشکده بر افراشته شد.

نام دانشکده پیراپزشکی کرمانشاه  برفراز علم کوه

در تاریخ 17 مردادماه 1389 آقایان حشمت رزلانسری و بهزاد تیموری اعضاء هیأت علمی دانشکده پیراپزشکی کرمانشاه به قله 4850 متری علم کوه دومین قله مرتفع کشور صعود کردند و نشان دانشکده را بر فراز قله به اهتزاز در آوردند.
این افراد از اعضای اصلی گروه کوهنوردی دانشکده پیراپزشکی هستند که در سال 1388 به قله های دنا و زردکوه و در سالهای گذشته به قله های دماوند و سبلان صعود کرده اند.همراهان ایشان در این صعودها آقایان رحیم بازرگان ، دکتر یحیی صفری ، کامران سلیمی ، محمد رسول توحید نیا ،داریوش پورمند ، دکتر رستم جلالی  و جهانگیر رضائی بوده اند و آقایان محمد رضا سروش گل رئیس دبیرستان بهیاری و محمد جعفر رفیعی از همکاران بیمارستان فارابی در بیشتر این صعودها حضور داشته اند.
 نفر سمت راست آقای بهزاد تیموری و نفر سمت چپ آقای حشمت رزلانسری
علم کوه