مصرف سوسیس و ژامبون خطر بروز سرطان مثانه را ۳۰ درصد افزایش می دهد.
این محققان تاکید کردند: مواد افزودنی که در گوشت های فراوری شده شامل سوسیس و کالباس استفاده می شوند، خطر ابتلا به این سرطان را تشدید می کنند.
محققان در تشریح این اثرگذاری متذکر شدند که نمک هایی مثل نیتریت سدیم و نیترات سدیم در این غذاها می توانند با اسید معده واکنش انجام داده و در طول فرآیند هضم و جذب غذا، مواد سرطانی را تشکیل دهند.
در این پژهش دانشمندان انستیتو ملی سرطان در راکویل آمریکا، رابطه بین مصرف افزودنی های گوشتی و خطر بروز سرطان مثانه را مورد ارزیابی قرار دادند.
به گزارش روزنامه تلگراف، دکتر آماندا کروس محقق اصلی در این پژوهش یادآور شد که انجام مطالعات بیشتر در این زمینه ضروری است. البته چندین پژوهش دیگر نیز وجود این رابطه را تایید کرده است.
این یافته در مجله آنلاین انجمن سرطان آمریکا به چاپ رسیده است