سالمندان تحصیلکرده کمتر آلزایمر می گیرند

افرادی که مدت طولانی تری به تحصیل ادامه می دهند، بهتر می توانند در برابر مشکلاتی چون زوال عقل و آلزایمر مقاومت کنند و با این که مغز اشخاص تحصیلکرده تفاوتی با سایر افراد ندارد اما کمتر دچار علائم آلزایمر و فراموشی می شوند.

گروهی از دانشمندان انگلیسی و فنلاندی دریافته اند که هرچند نشانه های آلزایمر در مغز سالخوردگان تحصیلکرده، پس از مرگ آنها مشاهده می شود اما در طول حیات این افراد در مقایسه با کسانی که مدت کوتاه تری تحصیل کرده اند، کمتر دچار علائم فراموشی و آلزایمر می شوند.

این پژوهش در واقع تاییدی بر مطالعات پیشین است که نشان می داد خطر ابتلا به آلزایمر در افراد تحصیلکرده کاهش پیدا می کند.

در این تحقیق، دانشمندان روی مغز ۸۷۲ داوطلب بررسی کردند.

این افراد پیش از مرگ به لحاظ سطح تحصیلات مورد مصاحبه قرار گرفته بودند.

پژوهشگران دریافتند تحصیلات طولانی تر سبب می شود که افراد راحت تر تغییرات مغزی را تحمل کنند و کمتر تحت تاثیر این تغییرات قرار بگیرند.

این پژوهش همچنین نشان داد که در ازای هر یک سال تحصیلات بیشتر، احتمال ابتلا به آلزایمر ۱۱ درصد کاهش پیدا می کند.