پیام تشکر ریاست دانشکده پیراپزشکی به مناسبت برگزاری کنگره مدیریت بحران

بسمه تعالی

با سلام و ادب و احترام

بدین وسیله از حمایت های ریاست محترم دانشگاه، شرکت معاونین گرامی و روسای ارجمند دانشکده ها و مدیران محترم ستادی و حضور ارزشمند اساتید معزز و تمامی شرکت کنندگان در کنگره ملی مدیریت بحران با رویکرد نظام سلامت که باعث افزایش غنای علمی کنگره و دلگرمی و افتخار اینجانب و سایر همکارانم گردید صمیمانه سپاسگزارم و بخاطر کاستی ها پوزش می طلبم. ان شاء الله که برگزاری این کنگره برای دانشگاه و مردم استانمان منشا خیر باشد.

کوچکترین عضو برگزاری کنگره: فاطمه رضوان مدنی

بسمه تعالی

با سلام و ادب و احترام خدمت تمامی اساتید، سروران، همکاران و دوستان عزیزم در دانشکده پیراپزشکی. از تلاش های بی وقفه و خستگی ناپذیر و غیرتمند شما در کنگره ملی مدیریت بحران که باعث سربلندی و عزت و غرور دانشکده گردید صمیمانه سپاسگزارم و دست تک تک شما را می بوسم و به وجودتان افتخار می کنم. از خداوند متعال برایتان موفقیت و سلامتی خواستارم.

کوچکترین عضو شما: فاطمه رضوان مدنی

۲ اَمرداد ۱۳۹۵ ۱۳:۵۳