برگزاری نمایشگاهی با موضوعات مذهبی

هفته پیش به مناسبت نزدیکی ماه مبارک رمضان و سوم خردادماه، سالروز آزاد سازی خرمشهر، نمایشگاهی در محوطه دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

این نمایشگاه که هدف آن برجسته کردن فرهنگ عفاف و حجاب در بین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بود، از صبح روز یکشنبه 9 خرداد به مدت 4 روز در 5 غرفه ی عفاف و حجاب، نهج البلاغه، مهدویت، شهدا و پذبرایی در محوطه این دانشکده دایر شد.

از جمله فعالیت های صورت گرفته در نمایشگاه مذکور که تحت نظارت انجمن مذهبی متشکل از کانون های نهاد رهبری و امور فرهنگی برگزار شد: معرفی و امانت کتب در غرفه نهج البلاغه و مهدویت، فروش محصولاتی چون چادر، روسری، هد و ساق دست در غرفه عفاف و حجاب و برگزاری مسابقات بود که به برندگان آنها جوایز نقدی در قالب کارت هدیه اهدا شد. در غرفه شهدا نیز با گنجاندن عکس، پلاک و ... فضاسازی معنوی و مرتبط با جنگ و جبهه تعبیه شده بود که در مجموع مورد استقبال دانشجویان قرار گرفتند.

۱۶ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۰