مصرف لیمو ترش موجب استحکام مویرگ ها می شود و خاصیت ضدمیکروبی در خون دارد.
مرتضی صفوی در گفتگو با فارس، افزود: آبلیمو از قندها، پلی ساکارید، اسید های عالی، چربی، کاراتنوئید ها، ویتامین های A، B۱، B۲ ، B۳، مواد معدنی، فلانوئید ها و لیمونوئید ها و اسانس تشکیل شده است.
وی گفت: مصرف لیمو ترش از خونریزی جلوگیری می کند، موجب افزایش مقاومت بدن می شود، اثر قابض کننده دارد و مقوی بدن است.
این متخصص تغذیه افزود: نقش ویتامین C در بدن خنثی کردن نیتروزامین هاست و پکتین موجود در لیمو ترش موجب کاهش کلسترول بد خون می شود که برای بیماران قلبی و عروقی بسیار مفید است.
صفوی اضافه کرد: لیمو ترش مانع اسهال و استفراغ می شود، بیوفلاونوئیدهای موجود در آن خاصیت شکنندگی مویرگ ها را کاهش می دهد و در تصلب شرائین، واریس و خونریزی لثه بسیار مفید است.
|