گزارش بازدید اعضای محترم بورد مدیریت اطلاعات سلامت

در تاریخ 5 و 6 خرداد ماه اعضاء محترم بوردمدیریت اطلاعات سلامت و  انفورماتیک پزشکی از گروه فناوری اطلاعات سلامت دانشکده پیراپزشکی بازدید نمودند، در این بازدید ساختار منابع اطلاعاتی، کارگاه تخصصی، کلاس های درس و گروه فناوری اطلاعات مورد بررسی قرار گرفت. همچنین در مورد اعضای هیات علمی، سرفصل دروس، محتوای دروس بحث گردید. سپس طی جلسه ای با حضور معاونت محترم آموزشی دانشگاه و مسئولین دانشکده پیراپزشکی در خصوص وضعیت رشته فناوری اطلاعات سلامت، راه اندازی کارشناسی ارشد این رشته و ... بحث و تبادل نظر به عمل آمد.بعد از بازبدید از دانشکده از مانیتورینگ روم معاونت بهداشتی در خصوص پروژه پرونده الکترونیک سلامت و همچنین از مرکز بهداشت شهرستان پاوه (پروژه پرونده الکترونیک سلامت) این مرکز نیز بازدید به عمل آمد.

بازدید8 بازدید7
بازدید6 بازدید5