مراسم جشن فراغت ازتحصیل دانشجویان

جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی ، اتاق عمل ، هوشبری ، پزشکی هسته ای پرستاری ومامایی ورودی سال 1390 درسالن آمفی تئاتر مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) با شکوه فراوان برگزار گردید.

مراسم فراغت ازتحصیل دانشجویان

سلام علیکم
                بحول وقوه الهی جشن فارغ التحصیلی دانشجویان رشته های علوم آزمایشگاهی، رادیولوژی ، اتاق عمل ، هوشبری ، پرستاری ومامایی ورودی سال 1390 درسالن آمفی تئاتر مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) در روز چهارشنبه 31/4/90 با حضور روسا ، معاونین ومدیران محترم دانشکده های پیراپزشکی و پرستاری ومامایی ، اساتید ، دانش آموختگان وخانواده های گرامی آنها با شکوه فراوان برگزار گردید.
دراین مراسم پس از قرائت آیاتی چند ازکلام ا... مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران و برنامه های متنوع اجرای زنده موسیقی سنتی ، پخش کلیپ های دانشجویی وبرگزاری مسابقه  ، دانش آموختگان مراسم تحلیف به جای آوردند که بدینوسیله آرزوی سلامتی وتوفیق این عزیزان را درخدمت به میهن اسلامی از خداوند منان مسئلت داریم .مراسم فراغت ازتحصیل دانشجویان

۳ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰