اخبار

هفته سلامت:

هفته سلامت:
سازمان بهداشت جهانی پنج کلید رابرای ایمنی بیشتر غذا به عنوان راهنمایی های کاربردی برای فروشندگان، مصرف کنندگان، حمل و نقل و آماده کردن غذا پیشنهاد می نماید:
کلید 1:  مواد غذایی را پاک و تمیز نمایید.
کلید 2:  مواد غذایی خام و پخته را جدا نگهداری نمایید.
کلید 3:  مواد و محصولات غذایی را به طور کامل بپزید.
کلید 4:  غذا را در دمای مناسب نگهدارید.
کلید 5:  از آب سالم و مواد اولیه سالم بهره ببرید.
۲۶ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۰۹

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید