اخبار

با تندرستی به پیشواز بهار برویم

با تندرستی به پیشواز بهار برویم
توصیه های ایمنی و بهداشتی در سفر

قبل از شروع سفر، برنامه مسافرتتان را تنظیم کنید.در این برنامه مدت زمان مسافرت مسیر دقیق و توقف گاه های بین راه را مشخص کنید.همچنین بهتر است از وضعیت هوای مقصد و مسیر سفر اطلاع کافی داشته باشید و مراکز امدادرسانی را در طول مسیر شناسایی کنید. در صورت سفر به کشورهای دیگر، از وضعیت بیماری و غذایی آنجا اطلاعات کافی کسب نموده و در صورت نیاز واکسن بزنید. بیش از ترک منزل یک بار دیگر وسایل مورد نیاز در طول سفر را بازبینی کنید.برای اطمینان از این که همه وسایل مورد نیاز را برداشته اید قبلاً صورتی از آن ها را تهیه کنید و از بردن وسایل اضافی و غیرضروری خودداری کنید.

اگر با وسیله نقلیه شخصی مسافرت می کنید، آن را از لحاظ فنی کاملاً بررسی کنید و نقایص آن را برطرف سازید. لوازم یدکی و ایمنی ضروری و لوازم پرمصرف نظیر شمع، پلاتین، تسمه پروانه و لاستیک یدکی را به همراه ببرید و از مسافرت با خودروی معیوب به طور جدی بپرهیزید.از کافی بودن سوخت خودرویتان تا رسیدن به اولین جایگاه سوخت گیری مطمئن شوید و از حمل سوخت اضافی در صندوق عقب خودرو، به طور جدی بپرهیزید. مسیری را انتخاب کنید که آشنایی کافی با شرایط آن را داشته باشید در غیر این صورت شرایط مسیر را از افراد آگاه و مطلع جویا شوید. برای پیشگیری از سوانح رانندگی، در زمانی که مضطرب، ناراحت و خسته اید، رانندگی نکنید. اگر خواب آلوده هستید، خودروی خود را در محل مناسبی نگه دارید و استراحت کنید.

در هنگام بروز حادثه، آرامش خود را حفظ کنید، چون اگر با عجله و شتاب تصمیم بگیرید ، مشکلات را بیش تر خواهید کرد.در توقف های اضطراری نیز موارد ایمنی لازم را رعایت کنید. برای پیشگیری از تلفات جانی ناشی از تصادفات رانندگی توصیه می شود حتما کمربند ایمنی خود را ببندید، با سرعت مطمئنه برانید، ازنشاندن کودکان زیر 12 سال در صندلی جلوی خودرو ، خودداری کنید . در صورت احساس خستگی و خواب آلودگی رانندگی نفرمایید. به خودروهای جلو، عقب و اطراف، تابلوها و علایم رانندگی و ایمنی جاده توجه کنید. از استفاده از تلفن همراه ، خوردن  و آشامیدن در حین رانندگی بپرهیزید.

احتیاط شرط اول ایمنی است. حادثه فقط برای دیگران نیست. همه احتیاط کنیم.دقت کنید افرادی که دارای شرایط خاصی هستند باید در طول سفرشان از دستورهای ویژه ای پیروی کنند. مثلاً سفرهای هوایی برای زنان باردار در اواخر بارداری ممنوع است.  افراد مبتلا به نارسایی قلبی و یا لخته شدن خون بایستی پرواز کوتاهی داشته باشند و از نشستن طولانی مدت خودداری نمایند. بیماران مبتلا به آسم و یا سایر بیماریهای ریوی نیز باید اقامت خود را در شهرهای آلوده و یا مرتفع محدود نمایند.در هر صورت، اگر شرایط جسمی و روحی خاصی دارید یا به بیماری خاصی مبتلا هستید، حتماً درباره نحوه مسافرتتان با پزشک خود مشورت کنید. همیشه توجه داشته باشید که کودکان نسبت به تغییر شرایط محیط حساس تر هستند.  بنابراین نسبت به کودکان در طول سفر، توجه بیشتری داشته باشید.دستها را مرتباً با آب و صابون بشویید.

آب و غذای کافی به همراه داشته باشید و تا حد ممکن در طول مسافرت غذا را برای مصرف یک وعده غذایی تهیه کنید. در هر صورت باقی مانده غذا را در ظرف سربسته، در مکان سرد نگه داری کنید. همچنین قبل از مصرف غذای باقی مانده آن را به مدت کافی حرارت دهید. اگر مجبور به صرف غذا در اغذیه فروشی ها و رستوران های بین راه هستید، از تهیه بهداشتی غذاها مطمئن شوید در غیر این صورت از مصرف غذا در اماکن غیربهداشتی خودداری ورزید.ازغذاهای بسته بندی شده استفاده کنید .

کنسروها را قبل از مصرف حتماً 20 دقیقه بجوشانید.از خرید قوطی های کنسرو دارای برآمدگی، فرورفتگی و یا دارای نشتی خودداری کنید.

در طی مسافرت از مصرف شیر و فرآورده های لبنی غیر پاستوریزه از جمله خامه، کره، پنیر و کشک غیرپاستوریزه خودداری کنید.اگر در مسافرت مجبور به استفاده از شیرخام غیر پاستوریزه شدید، حتماً آن را جوشانده و ۱۰ دقیقه در حال جوش به هم بزنید.حتماً از آب آشامیدنی سالم استفاده کنید.در صورتی که از سالم بودن آب مصرفی خود اطمینان ندارید باید آن را جوشانده و سپس مصرف کنید. علاوه بر این از مصرف مواد غذایی، به ویژه نوشیدنی های دست فروشان در مسافرت بپرهیزید. همچنین سعی کنید از شب قبل از مسافرت کم تر غذا و نوشیدنی بخورید و در طول راه نیز شکم خود را سبک نگاه دارید.سعی کنید در مسافرت یک کیف مخصوص وسایل و اقلام بهداشتی به همراه داشته باشید. در این کیف کارت یا دفترچه بیمه خدمات درمانی خود و هم سفرانتان و آخرین نسخه های پزشکی تان را بگذارید.

همچنین بیماران قلبی هنگام مسافرت آخرین نوار قلب و نسخه خود را همراه داشته باشند اگر داروهایی را به طور مرتب مصرف می کنید، به مقدار کافی آن ها را به همراه ببرید.اگر مبتلا به آسم، حساسیت، تشنج صرعی، بیماری های قلبی، بیماری های قندی یا بیماری های خاص دیگری هستید هنگام مسافرت برچسب هشداردهنده روی پیراهن، گردن بند یا مچ بند داشته باشید. در مسافرت مقداری داروهای اولیه مانند مسکن های ساده، پماد سوختگی، قرص مسافرت، محلول های ضدعفونی و وسایل زخم بندی در کیف بهداشتی خود همراه ببرید.

 هنگام مسافرت در کیف بهداشتی خود نام ونشانی نزدیک ترین اقوام و آشنایان خود را بگذارید.در صورت ابتلا به بیماریهای خاص در یک دفترچه نوع بیماری و وضعیت خود، داروهای مصرفی و مدت ابتلا به بیماری را بنویسید.داروهای خود را در ظرف ضد آب بسته­بندی کنید.در صورت نیاز به خدمات فوریتهای پزشکی با شماره 115 تماس بگیرند و  در صورت تماس با شماره 115 ، برای کمک به مصدوم یا بیمار شرح حال اولیه را به کارشناس مربوطه ارائه نمایند و از ازدحام در محل حادثه بپرهیزند.

هنگام رخداد هر حادثه ای در صورت وجود مصدوم از اورژانس 115 کمک بخواهید. در صورت تماس با شماره 115 ، برای کمک به مصدوم یا بیمار شرح حال اولیه را به کارشناس مربوطه ارائه نمایید.برای کاهش زمان حضور کارشناسان اورژانس 115 بر بالین بیمار ،در اعلام آدرس محل حادثه یا منزل از علایم واضح و نشانه های مشخص در مسیر استفاده کنید( مانند مسجد، چهارراه، تابلو بزرگ مغازه ها یا ادارات). از ازدحام در محل حادثه خودداری کنید.از رانندگی در خطوط ویژه نیروهای امدادی خودداری نمایید و مسیر خودروی امدادی را باز نگه دارید. با فرا گرفتن آموزشهای کمک های اولیه می توانید یک امدادگر برای خانواده  خود باشید

۱۰ اسفند ۱۳۹۳ ۱۰:۱۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید