محدود کردن مصرف نمک، بهترین راه مقابله با تشنگی در ایام روزه داری است.
به گزارش وب دا، مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ضمن بیان این مطلب گفت : دریافت اضافی نمک، بدن را به واکنش هایی مجبور می کند و برای دفع این مقدار مازاد، مقادیر زیادی آب از بدن دفع می شود که زمینه تشنگی فرد را فراهم می آورد.
«نسرین علیزاده» تاکید کرد : به جز مقدار نمک اندکی که برای طبخ به غذا اضافه می شود، دیگر سر سفره به غذا نمک اضافه نکنید و از آوردن نمکدان خودداری کنید.
وی افزود : مصرف سبزی و میوه کافی نیز می تواند در طول روز از بروز تشنگی زودرس جلوگیری کند.
وی تصریح کرد : مصرف مواد غذایی پر پروتئین در وعده سحری نظیر کباب ها سبب تحریک تشنگی در ساعات نخست روز می شود و فرد از تشنگی زیاد رنج می برد