پیام ریاست محترم دانشکده به مناسبت ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران

«من المومنین رجال صدقو ما عاهد و الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و مابدلو تبدیلا»

«بسمه تعالی»

السلام علیک یا روح الله الخمینی

ربع قرن از ارتحال ملکوتی آن یگانه دوران می گذرد هم او که تنها برای خدا قیام کرد و با استبداد و استکبار به مبارزه برخاست. امام عظیم الشان برای اعتلای کلمه توحید و به اهتزاز در آوردن پرچم اسلام ناب محمدی(ص) از خرداد 42 نهضت را آغاز و همگان را نسبت به مخاطراتی که اسلام عزیز را تهدید می کرد آگاه نمود از آن روز تاکنون مبارزه با استعمار، استبداد، تحجر و واپسگرایی ابعاد عظیم جهانی یافته است.

بیست و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی رهبر فقید انقلاب اسلامی امام خمینی (ره) با اعیاد مبعث پیامبر رحمت حضرت ختمی مرتبت (ص) و میلاد حضرت ابا عبدا... الحسین (ع)، قمر بنی هاشم و حضرت امام سجاد (ع) و میلاد با سعادت آخرین منجی موعود مقارن گردیده است. آری بدرستی که امام خمینی (ره) فرزند خلف سید الشهدا (ع) است امسال در حالی به استقبال وقایع خرداد می شتابیم که بیش از نیم قرن از نهضت امام راحل و ربع قرن از رحلت آن امام سفر کرده می گذرد.

ایام رحلت آن عزیز سفر کرده را به دوستداران واقعی ایشان اساتید، همکاران و دانشجویان عزیز تسلیت عرض می نمایم.

فاطمه دارابی

رئیس دانشکده