پیام ریاست محترم دانشکده به مناسبت روز معلم

روز معلم بر اساتید فرهیخته مبارک باد

اولین و زیباترین واژه ای که مربی بزرگ آفرینش زیبنده خود یافت "معلم" بود، "الذی علم بالقلم"... و ما شاگردان این معلم بزرگ آنگاه ادب این مدرسه عظیم را بجا آورده ایم که جرعه های گوارای شناخت او را چشیده و سرمست از عشق معرفت او، دیگران را هم به این سرچشمه زلال و شفاف رهنمون شویم، همان کاری که معلم بزرگ آیت ا... شهید مطهری انجام داد، که به نقل از امام حسین(ع):"التعلیم اشتعال و لا اشتغال" معلمی شعله ور شدن است و پرتو افشانی نه شغل و وقت گذرانی.

در مقام بزرگداشت تلاش معلم، سخنی بالاتر و زیباتر از کلام مولای متقیان نمیتوان یافت که فرمود"من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا"

بدینوسیله فرا رسیدن روز معلم که مصادف با شهادت فیلسوف متفکر شهید دکتر مطهری می باشد را به کلیه اساتید و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه و دانشکده تبریک و تهنیت عرض نموده و امیدوارم که بهترین امتیاز جامعه بشری، که هنر معلمی است مبارکتان باشد.

فاطمه دارابی

رئیس دانشکده