پیام ریاست ذانشکده به مناسبت فرا رسیدن بهار

یا مقلب القلوب و الابصار یامدبر الیل والنهار یا محول الحول و الاحوال حول حالنا ال احسن الحال

کم کم بهار از راه می رسد، طبیعت رخت نو به تن می کند و روزی نو و سالی نو آغاز می گردد. آغازی که با تکرار همراه است  تکراری که به ما یادآوری می نماید که در پس این تکرارها چه کردیم و چه تغییر و تحولی در خود ایجاد نمودیم. آیا ما نیز رخت نو به برنامه ها و فعالیت هایمان می پوشانیم؟

بیایید همه با هم خانه تکانی کنیم و غبار و کدورت را از خانه ذهنمان بزداییم خود را به دانش جدید مزین نماییم و نگرش هایی که مانع حرکت ماست، نگرش هایی که گاه ته دلمان نیز از آنها راضی نیست را اصلاح نماییم. به نو شدن و راهای نوآوری بیندیشیم. عملکردهای گذشته خود را نقد کنیم، نقدهای گذشته از دیگران را بازنگری کنیم و همراه بهار و نوروز نو شویم. چون روزها به سرعت می گذرند و سال نو دیگری از راه می رسد. اینجانب سال نو را که یادگار فرهنگ غنی ایران زمین است به کلیه همکاران عزیز، اساتید،دانشجویان ارجمندم تبریک و تهنیت عرض نموده، امیدوارم که با فرا رسیدن چنین ایام خجسته ای بهار زندگیتان همیشه شکوفا باشد و با توکل به خداوند متعال  ما نظاره گر این شادمانی شکوهمند در تمامی عرصه های معنوی، علمی ، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی باشیم و سرنوشت با چنین آرمانی همیشه به شما لبخند بزند.

دلهای پر مهرمان را به روزهای سبز و زیبای بهار پیوند می زنیم و شادی را برای یکدیگر به ارمغان می آوریم.

فاطمه دارابی

رئیس دانشکده