بازدید هیئت بورد اتاق عمل وزارت بهداشت و همراهان از دانشکده پیراپزشکی

جناب آقای فرهمند و سرکار خانم عباس زاده قنواتی اعضای هیئت بورد اتاق عمل جهت تاسیس دوره کارشناسی ارشد اتاق عمل ار دانشکده پیراپزشکی بازدید بعمل آوردند

جناب آقای فرهمند و سرکار خانم عباس زاده قنواتی در بدو ورود به دانشکده ابتدا در محل سالن کنفرانس دانشکده حضور یافتند و جلسه ای مشترک با حضور اعضای هیئت بورد،مدیرکل امور آموزش دانشگاه ، ریاست دانشکده های پیراپزشکی و پرستاری ،مامایی،معاونین و مدیران گروه دانشکده ها برگزار شد.در این جلسه ابتدا مدیر کل امور آموزش دانشگاه، دکتر خزایی پیرامون توانایی های آموزشی و پژوهشی دانشگاه، رشته های تحصیلی در دانشکده های مختلف گزارش مبسوطی ارائه نمودند. سپس هیئت بورد بازدید مفصلی از واحدهای مختلف دانشکده و توانایی های بالفعل و باالقوه دانشکده در زمینه های آموزشی و پژوهشی بعمل آوردند.

نشست مجددی در پایان بازدید باحضور هیئت بورد، رئیس دانشکده، مدیران گروه و نماینده دانشجویان اتاق عمل برگزار شد که در این جلسه جناب آقای فرهمند توضیحات کاملی در مورد رسالت دوره کارشناسی ارشد اتاق عمل و مزایای پذیرش دانشجو در این دوره برای دانشگاه علوم پزشگی کرمانشاه ارائه نمودند. سپس هیئت بورد به سوالات مطرح شده توسط دانشجویان پاسخ دادند.در روز دوم حضور هیئت بورد بازدید از مراکز آموزشی و، درمانی دانشگاه به منظور بررسی توانایی های این مراکز در امر پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد اتاق عمل بعمل آوردند.

هیئت بورد پس از بازدید از اتاق پراتیک، سالن مولاژ، فضاهای آموزشی، کتابخانه، اتاق کامپیوتر و اینترنت و نیز دفتر مجله علمی پژوهشی دانشکده پیراپزشکیو اعضای هیات علمی بیان داشتند این امکانات از نقاط قوت دانشکده پیرا پزشکی می باشد

در این یازدید امکانات و تجهیزات دانشکده مورد ارزشیابی قرار گرفت که در صورت موافقت این هیئت  مجوز گرفتن دانشجوی کارشناسی ارشد به دانشکده داده شود.