اطلاعیه پوشش جهت کارکنان و دانشجویان دانشکده

«ابلاغیه شیوه پوشش کارمندان دولت»

*پوشش کامل اسلامی جهت استفاده خواهران کارمند به شرح ذیل می باشد:

الف) مانتو و شلوار مدل ساده , گشاد و بلند از پارچه ضخیم و یکرنگ

ب) مانتو وشلوار مورد استفاده از رنگ های سنگین انتخاب گردد و رنگ های سرمه­ای، قهوه­ای، طوسی و مشکی ارجح است

ج) از مقنعه جلو بسته و مدل ساده و یکرنگ و بدون هر گونه تزیین در رنگ هایی که جلب توجه نکند و تقلیدی از فرهنگ غرب نباشد استفاده شود

د)کفش از مدل ساده با پاشنه معمولی مناسب جهت محل کار با رنگ های مناسب

ه) جوراب به رنگ های سنگین و ضخیم

و) عدم استفاده از زیور آلاتی که در شان خانم های کارمند نیست و نیز عدم استفاده از هر گونه لوازم آرایش

*پوشش برادران کارمند نیز ساده و معمولی و پیراهن آستین بلند و آزاد باشد به طوری که تقلید از فرهنگ غرب نبوده و در شان آقایان کارمند باشد.

«ابلاغیه شیوه پوشش و آرایش دانشجویان»

۱-پوشش مختص محیط های آموزشی

*لباس

·  لباس‌ها همواره باید ساده و آراسته ، با وضعیت مناسب و در شأن دانشکده بوده و با لباس‌های سایر محیط‌ ها نظیرجشن ها، محیط های تفریحی، ورزشی، استراحت و متفاوت و به دور از مدهای افراطی باشد.

·     رنگ لباس‌ها باید متعادل بوده و تند و زننده نباشد و موجب جلب توجه نگردد.

·     لباس‌های مورد استفاده در دانشکده باید از مصادیق لباس‌های غیر مجاز نباشد.

* کفش و جوراب

·     کفش‌ها باید ساده و در خور شأن و منزلت دانشکده باشد .

·  کفش‌های صندل و دمپایی، پاشنه های خیلی بلند( بالای ۵ سانتی متر )، پوتین‌های بلند ( تا زانو)و کفش هایی که در مهمانی‌ها و مجالس ویژه استفاده می‌گردد، نباید پوشیده شود.

·     پوشیدن جوراب در محیط های آموزشی لازم می باشد.

·     رنگ جوراب­ها و کفش ها باید متعادل بوده، تند و زننده نباشد.

* جواهرات و زیور آلات

جواهرات و زیور آلات مورد استفاده در محیط آموزشی باید از مصادیق مجاز ( مانند حلقه ازدواج ، ساعت و) باشد.

* مواد معطر

استفاده از مواد معطر ملایم مجاز است.

* آرایش و ترکیب ظاهری

·        بهداشت و پاکیزگی فردی شرط لازم برای دانشجویان می باشد.

·        آرایش‌هایی که جنبه زیبایی و جلب توجه دیگران را دارد در محیط آموزشی ممنوع می باشد.( مثل استفاده از پروتز و ژل برای پسران و لوازم آرایشی صورت برای دختران )

·        طول ناخن ها باید مناسب باشد . استفاده از لاک ، ناخن مصنوعی و جواهرات ناخن ممنوع می باشد.

·        آرایش و پیرایش موها باید مناسب با شأن محیط آموزشی باشد.

2 - پوشش مختص بخش­های بالینی و حرفه­ای و آزمایشگاهی

·        پوشیدن لباس فرم در بخش های بالینی و حرفه ای ضروری و لازم می باشد.

·        پوشیدن لباس های فرم تنگ  مجاز نمی باشد.

·   ضخامت لباس های فرم باید به گونه ای باشد که از ورای آن لباسهای زیر جلوه نمایی ننماید.( از پوشیدن        لباس های رکابی و حلقه ای که قسمتی از بدن مشخص می شود باید خودداری گردد.)

·        لباس ها باید تمیز و مرتب باشد ، بالاخص لباس هایی که در محیط بیمارستان و یا .  استفاده می گردد.

·        پوشیدن جوراب با ضخامت مناسب ، کفش با پاشنه مناسب لازم و ضروری است.

·   استفاده جواهرات و زیور آلات در محیط های بالینی ، کار آموزی و کارورزی می بایست از مصادیق جواهرات و زیور آلات مجاز باشد. (حلقه ازدواج، ساعت و....)

·        استفاده از عطر و ادکلن با بوهای تند در بخش های بالینی ممنوع می باشد.

·        استفاده از آرایش صورت و بلندی ناخن ها در بخش های بالینی و تشخیصی ممنوع می باشد.

مصادیق البسه، متعلقات وابسته به البسه و ( غیر مجاز)

۱- مصادیق غیر مجاز برای دختران

·        استفاده از کلاه بدون مقنعه ممنوع می باشد.

·   نپوشاندن کامل موی سر، گردن، سینه و هر جای دیگر بدن جز صورت و دستها تا مچ ( مانند استفاده از  روسری های نازک و کوتاه ، استفاده از جوراب نازک و )

·        استفاده از شلوارهای چسبان و کوتاه و شلوارهایی که تعمداً پاره یا وصله داشته باشد ممنوع می باشد.

·        استفاده از طلا و جواهرات که مستلزم سوراخ کردن قسمتی از بدن به جز گوشواره ( نظیر بینی ، زبان، ابرو و) مجاز نیست.

·   بلند بودن ناخن بیش از معمول ، استفاده از ناخن مصنوعی ، استفاده از جواهرات ناخن یا طرحهای هنری روی ناخن ، استفاده از لاک ناخن در محیط آموزشی ممنوع می باشد.

·        استفاده از جواهرات و زیور آلات غیر معمول

·        آرایش صورت و مو به طور غیرمتعارف

·   مانتوهای نامناسب ( مانند : مانتوهای کوتاه بالاتر از زانو ، مانتوهای خیلی بلند دارای چاک بالاتر از زانو ، مانتوهای تنگ و چسبان ، کت و پیراهن مردانه که حجم بدن کاملاً مشخص باشد ، مانتوهای با رنگ زننده و تند و )

۲- مصادیق غیر مجاز برای پسران دانشجو

·        استفاده از کراوات و پاپیون از هر نوع

·        استفاده از البسه زنانه ، شلوارهای کوتاه ، چسبان ، تنگ و نازک و شلوارهایی که تعمداً پاره و وصله داشته باشند.

·        استفاده از زیور آلات ، گردن بند ، زنجیر ، مچ بند ، دست بند،  انگشتر طلا( به استثنای حلقه ازدواج)

·   استفاده از رنگها و آرایشهای مو بصورت تند و زننده ( مش کردن ، فر کردن ، بافتن و موهای تیغ تیغی ) ، بلند بودن مو بیش از حد معمول بطوری که از یقه لباس پایین تر بیاید و ممنوع می باشد.

·        برداشتن ابرو ،  تاتو و رنگ کردن مو

·        لباسهای اندامی مردانه ، تنگ و چسبان آستین خیلی کوتاه مانند حلقه ای ، یا رکابی و