نابینایان هم می توانند از کامپیوتر استفاده کنند

شاید استفاده از کامپیوتر برای افراد نابینا رؤیایی دست نیافتنی باشد ولی به تازگی دو فرد برنامه نویس نابینا این مشکل را برای نابینایان حل کردند و از این پس نابینایان می توانند امیدوار باشند که بتوانند از کامپیوتر استفاده کنند.

به نقل از Science Daily ، دو تن از دانشمندان نابینای دانشگاه کویینزلند برنامه ای با نام NVDA را طراحی کردند که وقتی فردی نابینا با کامپیوتر کار می کند با حرکت دادن موس روی کلمات صدایی ساختگی تولید می شود که کلمات را برای فرد می خواند.

در عصری که قرار داریم و به عصر ارتباطات نام گرفته، کار با کامپیوتر و اطلاع از آخرین اخبار روز دنیا برای افراد بینا و نابینا حائز اهمیت است.

تا کنون این خلاء برای افراد نابینا وجود داشت و قادر به این کار نبودند ولی با این اختراع جدید، آن ها نیز می توانند مانند هر فرد عادی از این امکان استفاده کنند.

این برنامه طوری طراحی شده که آن را می توان به طور رایگان روی کامپیوتر شخصی دانلود کرد و نیز از قابلیت کپی شدن روی فلش و کاربری آن روی سیستم های دیگر بدون نیاز به دانلود برخوردار است و به ۲۷ زبان ترجمه شده است.
iscanews