مراسم زنگ سلامت به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.

مراسم زنگ سلامت به مناسبت هفته سلامت در شهرستان ثلاث باباجانی با حضور امام جمعه و مسئولان حامی سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان ثلاث باباجانی

در سومین روز از هفته سلامت سه شنبه سوم اردیبهشت ماه مراسم زنگ سلامت با همکاری آموزش و پرورش در مدارس شهرستان و با حضور امام جمعه،سرپرست شبکه و مسئولان ادارات حامی سلامت برگزار گردید.در این مراسم که با سخنرانی امام جمعه، سرپرست آموزش و پرورش و سرپرست شبکه بهداشت و درمان همراه بود از خدمات شبکه بهداشت و درمان در راستای اهداف سلامت تقدیر به عمل آمد ،همچنین سرپرست شبکه بهداشت از امام جمعه شهرستان،سرپرست آموزش و پرورش و ادارات حامی سلامت و همچنین دانش آموزان به عنوان سفیران سلامت در پیشبرد اهداف سلامت تشکر و قدر دانی نمود.

و در پایان با توزیع سیب به نماد سلامتی در بین دانش آموزان این روز را گرامی داشتند