کسب مقام برتر کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان کنگاور در نهمین مجمع عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور

نهمین مجمع عمومی سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور با حضور سردار سپهر جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در استان قم برگزار شد.

نهمین مجمع عالی بسیج جامعه پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی استان  قم از یکم الی سوم اسفند تحت عنوان سلامت معنوی وهم چنین  تقدیر از تیمهای برتربهداشتی درمانی  کانونهای  سازمان  بسیج جامعه پزشکی استانها برگزار گردید .  که در این همایش کانون بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت ودرمان کنگاور از استان کرمانشاه  به عنوان برترین کانون بسیج معرفی و مسول تیم  جناب  اقای باقر پرویزی  به نمایندگی  از اعضا تیم در این همایش شرکت و لوح تقدیر وجوایز مربوطه  را دریافت نمودند . روابط عمومی بسیج شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کنگاور کسب این موفقیت را به تمام زحمت کشان در عرصه بهداشت ودرمان  که در مناطق کم برخوردار تلاش میکنند تبریک وتهنیت عرض مینماید .

بسیج15
بسیج14