اولین فراخوان طرح های پژوهشی غیر پایان نامه ای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

اولین فراخوان طرح های پژوهشی غیر پایان نامه ای  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

اولین فراخوان طرح های پژوهشی غیر پایان نامه ای

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای توسعه تحقیقات کاربردی و پایه، آمادگی خود را برای پذیرش پروپوزال طرحهای تحقیقاتی اعلام میدارد. لذا اعضای هیات علمی ومحققان غیر هیات علمی می توانند منطبق با فلوچارت، پروپوزال اولیه(خلاصه پروپوزال و یا فرم ارائه عنوان در طرحهای ثبت بیماری ها) پیشنهادی خود را از تاریخ 15 شهریور تا 15 مهر ماه ، از طریق سامانه پژوهان ثبت و ارسال نمایند.

لازم به توضیح است که:

1-    بودجه طرحهای تحقیقاتی باید منطقی و مبتنی بر محاسبات دقیق باشد. عدم تناسب بودجه با موضوع طرح و روش کار می تواند منجر به عدم پذیرش طرح شود.

2-    فرایند ارزیابی پروپوزال در دو مرحله، شامل پروپوزال اولیه(در قالب خلاصه پروپوزال) و پروپوزال کامل انجام می پذیرد.

·       فرم پروپوزال طرح های تحقیقاتی

·        فرم پروپوزال ثبت بیماری ها

کلیه طرحهای تحقیقاتی غیر پایان نامه ای، اعم از پروپوزال های  ثبت بیماری ها، پروپوزال های کمیته تحقیقات دانشجویی ، پروپوزال گرنت دعوت به همکاری پژوهشیار و سایر گرنت های تشویقی اعطاء شده به اعضای هیات علمی،صرفا از طریق این فراخوان قابل ارسال خواهد بود.