جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولین دانشکده پیراپزشکی

در تاریخ 95/8/10 رأس ساعت 13-11در سالن آمفی تئاتر دانشکده پیراپزشکی جلسه پرسش و پاسخی با حضور دانشجویان، رئیس دانشکده، معاونین، رئیس اداره آموزش و مدیران گروه های آموزشی  در راستای بسته آموزش پاسخگو در تحول نظام آموزشی برگزار شد.

در ابتدا رئیس دانشکده گزارش مبسوطی از اقدامات انجام شده در دانشکده ارائه نمود و از دانشجویان بعنوان بازوان توانمند مسئولین دانشگاه و دانشکده خواست که در کلیه فعالیتهای آموزشی- پژوهشی - فرهنگی- رفاهی و اداری، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را جهت ارتقاء دانشکده ارائه دهند.

همچنین رئیس اداره آموزش دانشکده در مورد انتخابات صنفی دانشجویان توضیحات کاملی را بیان نمود. سپس دانشجویان سوالات خود را به صورت کتبی و شفاهی مطرح، که مسئولین مربوطه پاسخگو بودند.

در انتها سوالات مربوط به سلف سرویس و کیفیت غذا، سرویس ایاب و ذهاب و نیز مسائل خوابگاه و اینترنت، جمع آوری و طی نامه کتبی به معاونت دانشجویی و فرهنگی ارجاع گردید.

جلسه پرسش و پاسخ 1

جلسه 2