دکتر رضوان مدنی: قطب بودن استان کرمانشاه در غرب کشور ضرورت برگزاری این کنگره را دوچندان می کند

بنا به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ،رئیس کنگره سراسری مدیریت بحران با رویکرد سلامت ضمن تقدیر از تمامی کسانی که برای برگزاری این کنگره تلاش کرده اند قطب بودن کرمانشاه در غرب کشور را ضروری برای برگزاری این کنگره دانست.

دکتر رضوان مدنی با اشاره به همکاری استانداری ، دانشگاه آزاد، اداره کل بیمه سلامت ، بسیج جامعه پزشکی ، مرکز مدیریت حوادث ، مرکز پزشکی حج و زیارت ، شهرداری کرمانشاه ، هلال احمر، بهداری غرب، بیمارستان 520 ارتش، بانک خون کرمانشاه و راهنمایی و رانندگی گفت: با توجه به درگیربودن بسیاری از ادارات و سازمانها در هنگام وقوع بحران از انجام هماهنگی بین آنها برای مدیریت حرفه ای بحران ضروری است.

وی کشور ما را دارای رتبه دهم جهانی در وقوع حوادث دانست و گفت: این رتبه ما را وا می دارد که برنامه های خود در این حوزه را توسعه دهیم .

دکتر رضوان مدنی پرتلفات ترین بحران ها در ایران را زلزله دانست و سیل را پرتکرارترین بحران در کشور معرفی کرد.

وی گفت امیدوارم گایدلاینی در پایان کنگره استخراج شود که به استانداری تقدیم شود تا مبنای کار قرار گیرد.

امیدوارم هیچ بحرانی در استان ، کشور و منطقه اتفاق نیفتد که نیاز به مدیریت داشته باشد.