پیام ریئس دانشکده به مناسبت هفته دفاع مقدس

بسم رب شهدا والصدیقین
«به راستی که زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر ازشهادت نیست »

31شهریورماه با حمله هوایی عراق به چند فرودگاه ایران وتعرض زمینی همزمان ارتش بعث به شهرهای جنوب وغرب ایران جنگ 8 ساله حکومت صدام حسین علیه ایران آغازشد. هدف اصلی این جنگ ازطرف صدام، بدبین ساختن افکار عمومی جهان نسبت به انقلاب اسلامی ایران ،جلوگیری ازشناسایی سیاسی جمهوری اسلامی و فراهم ساختن زمینه های جنگ منطقه ای علیه ایران بود ولی ایمان واعتقاد راسخ رزمندگان اسلام با رهبری رهبر فقید انقلاب امام خمینی (ره)به حقانیت انقلاب اسلامی وموج عظیم مردمی که در قالب بسیج برای دفاع ازکیان نظام جمهوری اسلامی ایران طی 8سال دائما حضور خودرا درجبهه حفظ کرده اند بزرگترین سرمایه انقلاب ونظام بودکه مهمترین نقش را در توقف ماشین جنگی دشمن برعهده داشت .بدین ترتیب جنگی که در 31شهریورماه 1359 توسط همه ظالمان جهان وبه دست صدام بعثی به جمهوری اسلامی ایران تحمیل شد بدون دستیابی آنان به هدفشان وبا درایت رهبرانقلاب ودفاع جانانه رزمندگان اسلام درتابستان 1367 به پایان رسید.

جادارد باتبریک هفته دفاع مقدس و که با یاد آوری نام وخاطره شهدا ،اسرا،جانبازان و خانواده های معظم آنان یاد آن عزیزان را همیشه گرامی بداریم و بدانیم که ما به آنان  بدهکاریم، به مادران آنها ،به همسران وفرزندان آنها،مابه هزاران شهید،جانباز،اسیر،به هزاران پدرومادر،به هزاران هزارنفرخانواده، بدهکاریم ،ما به امام (ره)،به ایران به اسلام بدهکاریم .شهدا رفتند تامازنده بمانیم ولی اینگونه نیست ما فقط به اسم زنده ایم درحالیکه یک مرده متحرک بیش نیستیم وتنها آنها زنده اند وزندگی می کنند .ازآنها بخواهیم که شفاعتمان کنند .انشااالله.

فاطمه دارابی

رئیس دانشکده پیراپزشکی