پیام ریاست دانشکده به مناسبت تولد حضرت فاطمه(س) وروز زن

به نام روزی که نامش را روز زن گذاشته ایم تا یادمان باشد این روز به نام بانویی بزرگوار و صاحب احترام گره خورده است.

و خداوند عشق را آفرید، اما خداوند لابد قبل از عشق حوا را آفریده تا بهانه ای باشد برای عشق آدم. از آن روز به بعد زن شد نماد عشق آن هم نه از این عشق های زمینی، که عشقی در دل خود آسمان. همان جایی که از آن آمده بود. زن بودن خودش کافی بود. زن عشق محض بود روی زمین و خداوند پیمانی آسمانی بست با همین زن و او شد مادر مهربانی ها، مادر همه خوبی ها. بدینوسیله سالروز ولادت با سعادت دردانه نبی مکرم اسلام و هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به کلیه همکاران محترم، اساتید بزرگوار و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نمایم امیدوارم که زنان ایران نیز صاحب همان احترام و کرامتی شوند که خانم فاطمه زهرا(س) در دو جهان داشته است.انشااله...

قاطمه دارابی

رئیس دانشکده